Operator Food regio Weert


Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag een grotere diversiteit in jouw werkzaamheden? Wil jij jezelf verder ontwikkelen in de voedingsmiddelenindustrie?

 

Voor onze partner in de regio Weert zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

 

In de functie van Operator Food binnen deze leuke en vooruitstrevende organisatie ben je verantwoordelijk voor diverse afwisselende werkzaamheden. Zo zal je grond- en hulpstoffen verzamelen en verwerken volgens de recepturen, maar ben je ook bezig met het begeleiden en instrueren van nieuwe medewerkers.

Je werkzaamheden kunnen we verdelen in 4 onderdelen, namelijk:

  • Voortraject
  • Bewerking
  • Afwerking
  • Coaching- en begeleiding van medewerkers

Voortraject

In het voortraject ben je voornamelijk bezig met de voorbereidingen van het productieproces. Zo zal je verantwoordelijk zijn voor de ontvangst van de grondstoffen en deze transporteren naar de juiste locatie. Vervolgens zal je aan de hand van recepturen de juiste grondstoffen samenvoegen en het mengproces opstarten om zo het juiste deeg te kunnen produceren. Ook zal je dit proces bewaken en waar nodig bijsturen. Denk hierbij onder andere aan het nemen van monsters.

Bewerking

Het onderdeel bewerking staat voornamelijk in het teken van het maken van de juiste afmetingen en diktes  van het deeg. Om dit te kunnen uitvoeren zal je apparatuur ombouwen, opstarten en instellen. Je ziet toe op een constante aanvoer van de juiste dosering, kwaliteit en gewicht van het deeg. Indien nodig zal je de instellingen van de machine aanpassen om de juiste kwaliteit te behouden.

 

Afwerking

Tijdens deze fase zal je bezig zijn met het bakken van het deeg. Om het juiste resultaat te krijgen zal je ook hier apparatuur ombouwen, opstarten en instellen. Daarbij zal je ook toezien op een constante aanvoer, omdat het bakproces een doorlopend proces is. Je zorgt ook voor een juiste en volledige administratie van de geproduceerde producten.

 

Coaching- en begeleiding van medewerkers

Dit onderdeel richt zich op collega’s en de begeleiding (nieuwe) medewerkers. Je kan hierbij denken aan:

  • Inwerken van nieuw en /of tijdelijk personeel.
  • Begeleiden, motiveren en stimuleren van medewerkers.
  • Indelen van de werkzaamheden en instrueren van de medewerkers.
  • Toezien op de uitvoering in kwalitatieve en kwantitatieve zin, aangeven van correcties.
  • Oplossen van problemen die niet door de medewerkers verholpen mogen of kunnen worden.

 

Wat mag je van jouw nieuwe werkgever verwachten:

  • Rechtstreeks dienstverband.
  • Start salaris tussen de €2100,- en €2500,- exclusief toeslagen
  • Een goede reiskostenvergoeding.
  • Goede pensioenregeling
  • Collectieve ziektekostenregeling
  • Mogelijkheid tot bedrijfsfitness
  • Opleidingsbudget
  • Leuke en enthousiaste personeelsvereniging
  • 2 keer per jaar infotainment, dat wil zeggen dat je met al jouw collega’s iets leuks gaat ondernemen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van diverse opleidingen en cursussen
  • Mogelijkheid om door te groeien binnen deze organisatie
  • Iedere vrijdag mag je twee producten die jij zelf geproduceerd hebt meenemen naar huis. Eet smakelijk!

 

Functie eisen

  • Afgeronde MBO opleiding richting levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar.
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring.
  • Bereid om in twee en drie ploegen te werken.
  • Ervaring in het aansturen en/of begeleiden van collega’s.

 

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Anne-Marie van den Ende 06-29443874 / anne-marie@stultiensrecruitment.be of Lennart Stultiens 06-21851562 / info@stultiensrecruitment.be

 


Solliciteer voor deze baan

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Toegestaan: PDF, DOC, DOCX. Max 10MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.